Новини

Де використовується металевий сайдинг?

Сайдинг металевий є одним із сучасних матеріалів для зовнішньої обробки фасадів, це можуть бути приватні будинки, офісні приміщення, промислові будівлі чи інші будівельні об’єкти. Серед всіх наявних на сучасному ринку фасадних матеріалів він є найбільш затребуваним, бо має гарну міцність панелей та коштує порівняно недорого.

Про основне призначення металевого сайдингу

Сайдинг відноситься для фасадних виробів та відповідно призначенням має облаштування стін та фасадів різноманітних будівель, коли є потреба у створенні гарної картинки. Металевий сайдинг застосовується для обшивки з метою:

  • Декорувати фасад, що побудовано з матеріалів неестетичного вигляду.
  • Створити додатковий захист будівлі від впливу зовнішніх факторів.

Сайдинг найчастіше зустрічається металевий, хоча виробники пропонують його і з інших видів сировини. Однак саме металеві панелі характеризуються, як найміцніші та довговічні.

Оздоблювальні матеріали досить популярні на ринку, тому і сайдинг користується неабияким попитом. Основне призначення – це оздоблювання фасадів, а сфера застосування – приватне та промислове будівництво.

Чому варто обрати саме металевий сайдинг?

Серед переваг, які можна отримати при виборі металевих сайдингових панелей, найбільш переконливими є наступні:

  • Міцність. Блок-хаус з металу за рахунок витривалості металевої основи і спеціальної форми панелей зможе протистояти вітру, механічним навантаженням та при цьому зберігати свій вигляд та геометрію.
  • Антикорозійна стійкість.  Метал добре захищено цинковим покриттям, тож він не стане ржавіти під впливом опадів, а буде мати високий рівень антикорозійного захисту.
  • Практичність. Простота догляду полягає в тому, що для підтримання гарного вигляду матеріалу достатньо очищення його за допомогою води та миючого засобу.
  • Доступність. Мова йде саме про дешевизну матеріалу, оскільки в даній категорії матеріалів ви навряд зможете знайти схожий аналог за такою ж ціною.

Про переваги металевого блок хаусу можна говорити майже безкінечно, але й так стає зрозумілим, чому він має попит серед домовласників.

Металевий блок хаус – це можливість приховати зовнішні недоліки стін та фасадів, доволі швидко прикрасити будівлю, прокласти необхідні комунікації.

Інтерес споживачів також викликаний і простим монтажем панелей, оскільки для цього не потрібен багаторічний будівельний досвід і часто домовласники своїми силами облаштовують будівлі за допомогою цього практичного будівельного виробу.

Найкращі зразки блок хаусу можна обрати тут: https://budstroy.kiev.ua/uk/catalog/metalosajding-pid-derevo-blok-haus-metalevij/. Компанія Будстрой зібрала тільки перевірену продукцію, що відповідає більшості вимог споживачів та має тривалий термін бездоганної служби. Металосайдинг при помірних витратах суттєво покращить зовнішній вигляд вашої будівлі.