Факт-новини: оперативні сюжети

Спортмайданчики – за рахунок “Бюджету участі”

Featured Video Play Icon

Загальноосвітній навчальний заклад №25 облаштовує багатофункціональний спортивний простір. Це великий успіх, ділиться радістю його директорка Наталія Кириленко. Адже боролися за проєкт минулого року всією школою.

Проєкт підтримали й батьки учнів закладу. Ольга Корень разом із сином Євгеном сумують за школою і з нетерпінням очікують відкриття спортивного майданчику. Загальна вартість проєкту – 1 млн. 387 тис.грн. Спортивний простір споруджується в декілька етапів, каже виконроб Євген Микитченко. Тут вже завершили всі підготовчі роботи.

Наталія Кириленко показує, як буде виглядати надбудова з баскетбольними кільцями. Адже на цьому полі діти зможуть грати не лише у футбол, а й в баскетбол. Тож залишилося встановити захисні сітки навколо майданчика, лави для відвідувачів та контейнерів для сміття, а також покласти резинове покриття. Завершити облаштування спортивного простору планують до початку нового навчального року. За місяць побудують і спортивний майданчик у 21 школі Чернігова, запевняє її директорка Інна Левченко. Це також великий проєкт “Бюджету участі”. Вартість робіт – 1 мільйон 496 тисяч гривень . Тут заплановано будівництво універсального спортивного майданчика зі спеціальним покриттям. Підготовчі роботи розпочали місяць тому. Тут буде сучасна зона для баскетболу та волейболу. Сьогодні привезли геотекстиль. Це – основа для майбутнього поля. Тож незабаром тут зможуть тренуватися не лише учні та вчителі школи, а й мешканці мікрорайону Подусівка, де розташований заклад.