Факт-новини: оперативні сюжети

Слизький Чернігів

Featured Video Play Icon

Цієї ночі у Чернігові пройшов дощ, який до ранку замерз, вкривши місто суцільним шаром ожеледиці. І добиратися до роботи чернігівцям було непросто. В боротьбу з ожеледицею комунальні підприємства Чернігова вступили вже о другій годині ночі. Наприклад, від “АТП-2528” працювали 19 одиниць техніки.

На той момент, коли більшості чернігівців потрібно було йти на роботу, ожеледиця чекала їх у дворах та на деяких тротуарах. Приміром, парна сторона вулиці Мазепи слизька, а на непарній все в порядку. Пішохідні переходи теж були вільними від льоду. Варто зазначити, що посипати сіллю та піском двори мають працівники обслуговуючих компаній – наприклад, ЖЕКів – і тут вже все залежить від якості їхньої роботи.

Станом на 16 годину п’ятниці до травматологічного відділення 2-ї міської лікарні звернулися більше 50 чернігівців. Начальник відділення Богдан Рожило вважає, що до ранку суботи цей показник може подвоїтися. А між тим, окрім Чернігова, негода не оминула і решту України. Гідрометцентр встановив на всій її території перший (жовтий) рівень небезпеки та попередив, що і в суботу 11 грудня погода суттєво не зміниться.