Факт-новини: оперативні сюжети

Скейт – парк відкрили

Featured Video Play Icon

Драйвово під акомпанемент емоційних вигуків глядачів та колег  юні та дорослі екстремали випробували новий скейт – парк на центральній алеї Чернігова. 6 вересня  відбулося його  офіційне відкриття.

 Я думаю, що скейт-парк ми зробили не поганий, сподіваюсь, він вам подобається. У майбутньому ми зробимо ще кілька таких схожих локацій. Зараз для цього розглядаємо мікрорайон Масани, Березовий гай. Цей скейт-парк побудований за кошти платників податків – ваших батьків. Тож хочу попросити вас, щоб ви його берегли, каталися вже тільки тут і більше не пошкоджували міську інфраструктуру. Також хочу подякувати усім, хто в цьому брав участь: і підрядників, і проєктантів, – сказав міський голова.

Будівництво скейт – парку – це дворічний проєкт. Загальна вартість 5,6 млн. грн. Вже витрачено – 4 млн. Залишилося зробити огородження , лави та освітлення, – повідомив Владислав Атрошенко.

Ці два майданчика дозволяють займатися екстремальними видами спорту. На відкриття зібралися як початківці так і професіонали. Всі відкрито і захоплено ділилися враженнями та емоціями.  Краще ніж очікували , – саме таке резюме чернігівців, які своє життя поєднали з і скейтами, самокатами, роликами та ВМХ- велосипедами.