Факт-новини: оперативні сюжети

Сімейні цінності як чинник міцної родини

Featured Video Play Icon

Про сімейні цінності в сучасній українській родині говорили у Чернігові напередодні Міжнародного Дня сім’ї, що традиційно святкують 15 травня. Представники управління у справах сім’ї, молоді та спорту та соціальних служб разом з талановитими чернігівськими родинами зібралися за одним столом, щоб у неформальній обстановці поділитися досвідом виховання дітей, послухати про родинні традиції та познайомитися з творчими здобутками один одного.

Чернігівка Інна Шкурко виховує дитину з особливими потребами. Завдяки наполегливій праці жінки , її 18-річний син Андрій займається творчістю, випалюванням по дереву, створюючи чудові поробки. Інна Шкурко разом з Андрієм та молодшим сином намагаються якомога більше часу проводити разом, займаються йогою, катаються на велосипедах. Жінка впевнена, нема нічого ціннішого, аніж проведений час разом з синами.

Такої ж думки і родина Жданових –Шуманських. Батьки активно прищеплюють дітям любов до рідного краю, разом подорожують, займаються спортом. Не обійшлося під час зустрічі без подарунків. Андрій Шкурко подарував Андрію Дериземлі свою поробку, виготовлену від щирого серця з любовью.

У сім’ї Лісун – юна письменниця. Дівчинка випускниця творчої майстерні «Школа казки». Нещодавно світ побачив її першу казочку «Пригоди котика Нявчика» про легенди міста Чернігова.

А от родина Аніщенко , яка виховує двох талановитих гімнастів. Своїми сімейними цінностями поділилася і родина Шостаків, для яких любов і турбота, підтримка у справах – є основними складовими.

Наостанок танцююча родина Шостак – батько Роман з донькою Радою презентували танцювальний номер. Всі учасники заходу отримали подарунки, нові знайомства та приємно провели час.