Новини

Зупинка в неналежному місці: інспектори з паркування за три дні виписали 71 повідомлення

У Чернігові вже три дні, як інспектори з паркування відділу контролю за паркуванням управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради почали штрафувати власників автотранспорту за порушення. Повідомлення про притягнення до адмінвідповідальності за зупинку/стоянку в неналежному місці прикріпляються на лобове скло авто.

Як повідомляє пресслужба міської ради, за ці три дні інспектори вже виписали 71 повідомлення про адмінвідповідальність на загальну суму 41,82 тис. гривень.

Загалом же інспектори почали працювати на вулицях міста з 1 липня. Протягом цього місяця вони проводили роз’яснювальну роботу з мешканцями міста, роздавали інформаційні листівки щодо недопущення порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, основна функція інспекторів – наведення порядку на вулицях міста. Адже спостерігаються випадки, коли водії залишають свої транспортні засоби на пішохідних переходах, тротуарах, велодоріжках, газонах. Для таких порушників засобом впливу є штраф, сума якого коливається від 340 до 680 грн.