Факт-новини: оперативні сюжети

Шкільне самоврядування. Хто надавав поради чернігівським ліцеїстам?

Featured Video Play Icon

Представники шкільного самоврядування Чернігівського ліцею №32 завітали до міської ради. Спілкування з відомими особистостями – одна із частин проєкту “Сучасний молодіжний простір”, який реалізується у школі з вересня 2021 року.

Секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако спілкувався з учнями на рівних. До речі, у цій школі є свій Президент та його заступники. Тож як представники шкільного самоврядування вони прискіпливо готувалися до розмови, бо хотіли отримати практичні поради, як досягти успіху.

Олександр Ломако розповів про те, як він формує свій день і визначає для себе пріоритети. Що таке самодисципліна і наполегливість, як знаходить баланс між родиною і роботою. Які книги читає і що для нього у житті значить спорт. Треба працювати над собою щодня і лише у такому випадку можна досягнути поставленої мети, – впевнений Олександр Ломако. Учасники діалогу залишилися задоволені зустріччю.

У рамках цього проєкту у чернігівському ліцеї №32 випускають власну газету, ухвалюють статус школи та реалізують чимало ініціатив, які пропонує шкільне самоврядування.