Факт-новини: оперативні сюжети

Салютуємо 26 вересня

Featured Video Play Icon

Салютувати у Чернігові будуть 26 вересня о 21. 00. Згідно з правилами благоустрою міста  дозвіл на  проведення салюту у нічний час погодили на засідання виконавчого комітету  22 вересня.

На загальноміській нараді чернігівський міський голова Владислав Атрошенко  повідомив, що у зв’язку з ситуацією з коронавірусною хворобою ми відмовилися цього року від великого концерту на Красній площі. Але все одно День міста – це свято.

Ми без великого скупчення людей плануємо провести в суботу і в інші дні на площі традиційний фестиваль «Чернігів The best» і виступи духових оркестрів. На жаль, так само через коронавірус цього року не буде параду оркестрів – тому що серед тих оркестрів, які ми запрошували, є випадки, коли їхні учасники захворіли і там всі на самоізоляції. Тому не буде параду оркестрів, але будуть виступи духових оркестрів на різних локаціях Чернігова. І традиційно буде виступ почесного громадянина міста Чернігова пана Сукача з колективом оркестру філармонії. А також буде святковий салют о 21 годині на Красній площі,- проінформував заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако. Як акцентував Олександр Ломако, жодної копійки з міського бюджету  на святковий салют та сцену, на якій буде проходити фестиваль «Чернігів The Best»  не  витратять.