Факт-новини: оперативні сюжети

Салют буде

Featured Video Play Icon

День міста Чернігова наближається і свято не відміняється. Але воно цього року буде не таким масштабним як зазвичай.

 Субота , 26  вересня , стане основним днем святкування. Усі заходи розплановані так аби не було  скупчення людей. Тож зранку і до вечора на великій сцені триватиме конкурс серед учасників фестивалю  “Чернігів The Best”.

О 14 годині на Красній площі – дефіле військових оркестрів.

 Поряд, у сквері Богдана Хмельницького, об 11.00 відкриється  науковий пікнік, також планують встановити рекорд із запуску летючих зміїв . На новій локації біля клумби з хризантемами на алеї працюватимуть майстер – класи та аніматори.

О 17. 00 – відкриють історико – скульптурну композицію на Валу. Після чого відбудеться вручення дипломів переможцям та учасникам фестивалю «Чернігів The Best».

А далі на чернігівців очікує  концертна програма симфонічного оркестру ” Філармонія”. І це ще не все.

  • Салют буде о 21.00 Але для того аби його побачити не потрібно йти на Красну площу. Його буде видно з балкону  та з вулиці, – наголосив Владислав Атрошенко.

 У неділю заплановані концертні виступи  Військово – музичного центру Сухопутних військ Збройних сил України о 12.00 у літньому театрі , а о 18.00 на малій сцені на Алеї Героїв.  Учасників свята організатори просять  дотримуватися карантинних вимог: бути в масках та тримати дистанцію.