Новини

Поточні проблеми

Featured Video Play Icon

Проблеми конкретної вулиці чи будинку, реальні історії людей, аналіз їх звернень та  прохань. Все це прискіпливо та предметно обговорювали на нараді у Владислава Атрошенка. Зустрічі у мікрорайонах оголили певні  проблеми і міська рада окреслювала шляхи їх вирішення. На прохання мешканців мікрорайону  ЗАЗ внесли зміни у роботу громадського транспорту.

З огляду на те , що  у Чернігові почали оновлювати прибудинкові території, мешканці  інших будинків , які ще не потрапили до цієї програми, теж хочуть бачити свої двори оновленими. І це питання буде одним із основних стратегічних напрямків роботи міської ради наступного бюджетного року.

  • Завдання глобальне , але реальне , якщо у міста буде втричі більше коштів ніж цього року, проблему при дворових територій зможуть вирішити за 15 років, – акцентує  Владислав Атрошенко.

При цьому, якщо систематизувати кількість звернень, які стосуються комунальних питань, виявляється , що чимало з них потрапляють у сферу відповідальності приватних управителів. При цьому їх керівники хочуть вирішити свої проблеми коштом комунальних ЖЕКів. А мешканці будинків навіть не знають , що у них є свій приватний управитель, який збирає на утримання будинку та при дворової території у них кошти.

Міський голова  доручив  узагальнити всю інформацію щодо освітлення у місті , чітко  визначити непрацюючі ліхтарі. А щодо обрізки аварійних дерев комунальні служби теж мають зібрати повну інформацію, встановити чергу , поставити бригади і забезпечити цю роботу, – наголосив Владислав Атрошенко.

 Усі озвучені на нараді та на зустрічах з людьми поточні питання знаходяться на особистому контролі у міського голови.