Факт-новини: оперативні сюжети

Різдво з патрульними святкували чернігівці у центрі міста

Featured Video Play Icon

Можливість включити сирену поліцейської машини, фотосесія в  спорядженні копів  та катання  в спец автомобілі. 7 січня  Патрульна поліція  Чернігова  провела для дорослих  та  маленьких містян  акцію  «Різдво з патрульними».  Захід  – традиційний. Вперше  його проводили в 2018 – му. Мета акції, кажуть патрульні, не лише розважальна, а й освітня.

Дітям дозволяли посидіти в поліцейському автомобілі і покататися разом із патрульними по центру Чернігова. Інспектор відділу зв’язків з громадськістю  Тарас Тарасевич  влаштував дітям під час катання  атмосферу казки.

Дітям поліцейські розповідали, як правильно переходити дорогу,  аби ті не забували  про це  під час зимових  канікул.

Патрульні поліцейські  працювали  в різних локаціях. Захід розгорнули на Красній площі поблизу головної ялинки Чернігова. Дітям дозволяли  роздивитися, приміряти і сфотографуватися  в спорядженні поліцейських. Викликала жвавий інтерес у  малечі  також експозиція з правилами дорожнього руху.

За свої знання малеча отримувала маленькі подарунки.  Відчув себе справжнім поліцейським і   9 – річний  Микола Недій. Він прийшов на свято разом з мамою. Розповідає, під час акції ще більше дізнався про важливість цієї професії.

Патрульні поліцейські обіцяють і надалі проводити цікаві заходи для дітей та дорослих. Акція «Різдво з  патрульними»   пройшла не тільки в  Чернігові, а  й в  інших  містах України.