Факт-новини: оперативні сюжети

«Рідний дім – у Семенівці

Featured Video Play Icon

Місто Семенівка – районний центр – один із найвіддаленіших куточків Чернігівщини. Літній вечір 18 липня тут видався яскравим і святковим. Для мешканців багато розваг – працюють аніматори та атракціони, велика концертна програма. Дорослі радіють разом з дітьми.

Місто козацької слави та перемог, батьківщина козацького роду Самойловичів. Чимало видатних особистостей подарувала ця земля світу. Центр Семенівки став майданчиком, де презентували партію і людей, які нині готові робити тут зміни на краще. Таких людей об’єднала політична партія “Рідний дім”. Її лідер Владислав Атрошенко каже, що пишається місцевими представниками партії, які на сцені, і їх знають жителі Семенівки.

Владислав Атрошенко представив головні засади партії “Рідний дім” та зробив акцент на принципах майбутньої роботи.

-Потужне самоврядування, в якому працюватимуть нормальні, адекватні спеціалісти, – каже В. Атрошенко. – Це є фундаментом України. Місцеве самоврядування повинно бути підтримане реальними податками і реальними повноваженнями. Агроліси повинні бутим передані місцевим громадам. Повноваження також мають збільшуватися на користь місцевих громад.

Семенівський міський голова, керівник міської ОТГ Сергій Деденко наголосив на позитивних змінах, які зробив Владислав Атрошенко в Чернігові і став взірцем для інших керівників міст і громад області. Після презентації партії Владислав Атрошенко особисто поспілкувався з людьми. Мешканці Семенівки мали змогу подивитися і богатирське шоу стронгмена Олександра Пеканова, і виступ чернігівських артистів міського палацу культури. Хедлайнером свята стала група “Джем Бабл Бенд”, яка заряджала публіку і додавала яскравих емоцій. Святковий захід відбувся з дотриманням всіх правил адаптивного карантину і нагадуванням присутнім про правила безпеки під час масового відпочинку.