Факт-новини: оперативні сюжети

Річниця монобільшості президентської партії

Featured Video Play Icon

Перша річниця роботи новообраного Парламенту України  минає 29 серпня. Напередодні цієї події у ЗМІ  триває обговорення результатів роботи народних депутатів.

– Річниця створення монобільшості у Парламенті, – каже міський голова Владислав Атрошенко. –  Такого ніколи не було в історії. В Україні сконцентрована вертикаль влади , Президент, плюс 254 депутати, шикарні можливості.

  Як чернігівці оцінюють  роботу Парламенту і безпосередньо обранців від нашого регіону, ми  вирішили  у них дізнатися. На запитання, чи знають вони народних депутатів, які представляють інтереси  області та міста у Верховній раді України і що вони зробили  за цей час.  Ніхто з опитаних нами людей не назвав жодного прізвища народного депутата, які обрані від Чернігова  та області до Верховної Ради України. Ніхто не згадав, що вони для регіону та міста зробили. На оперативній нараді Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко публічно закликав усіх депутатів Верховної Ради України від Чернігівщини прозвітувати про зроблене за рік для області та Чернігова.