Факт-новини: оперативні сюжети

Ремонт на вулиці 1-го Травня

Featured Video Play Icon

Чернігівка Наталія Охріменко живе по вулиці 1 Травня в районі Олександрівки з народження. Жінка розповідає, серйозного ремонту дороги тут не було понад 40 років.

Поточний середній ремонт цієї ділянки дороги стартував близько місяця тому. Підрядні роботи виконує «Шляхо – будівельне управління № 14». Мешканці вулиці разом із Наталією Охріменко радіють – відтепер їхня вулиця матиме сучасний вигляд.

Керівник підприємства «ШБУ- 14» Олександр Харчук каже, дорога була неабияк зношена. З часом тут утворилися вибоїни і руйнування асфальтобетонного покриття.

25 травня на ділянці від перехрестя Белова до Кільцевої розпочали вкладати вирівнюючий шар дрібнозернистого асфальтобетону товщиною 4 – 5 сантиметрів . За проєктом передбачена і транспортна розв’язка по типу кола.

Роботи здійснюється в рамках реконструкції об’їзної дороги по вулиці Малиновського. Ремонт ділянки на вулиці 1 Травня мають завершити до 1 серпня цього року. 26 травня завершують вкладати вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття. Нині тут працює більше 50 людей і 25 одиниць техніки.

Проєкт реалізується за кошти міського бюджету. Вартість ремонту – близько 18 мільйонів гривень. Тут також зроблять з’їзди . переїзди та кишені для громадського транспорту.