Факт-новини: оперативні сюжети

Ремонт і озеленення міста

Featured Video Play Icon

Про ремонт доріг та благоустрій  міста говорили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради  7 травня. Чернігів міг би зробити значно більше цього року, але фінансові можливості  міського бюджету сьогодні дозволяють працювати лише на одну четверту від можливості, – акцентував  міський голова Владислав Атрошенко

Тож плани щодо   будівництва та реконструкції об’єктів комунальної власності  Чернігова  на 2020 рік на виконкомі  узгодили. Міський голова дав доручення використати час та ресурси з максимальною ефективністю. При  цьому підходити до кожного об’єкту комплексно аби потім назад не повертатися. «Замінити опори на вулиці Ремісничій. Соплі під землю. Стовпи нові,  – дає завдання мер. -Центральна частина, усі проєкти, які робимо, стандарно: всі мережі  замінюємо, розташовуємо нижче нульової відмітки, замінюємо бордюри, камінь, електрику».

Начальник управління ЖКГ Ярослав КУЦ озвучив, що будемо робити Мстиславську, Козацьку, Льотку , Алексєєва, Доценка , Дрозда, Котляревського , Гончу, Академіка Павлова , Богуна, Самострова.

Крім цього, на виконкомі були погоджені роботи з благоустрою  та озеленення територій у Чернігові. У місті можливо з’являться ще кілька невеличких фонтанів, а  територія  біля колишньої льотки отримає дизайнерське рішення.    Вже найближчим часом  зеленбудівці мають виставити катальпи, а також вазони з квітами  у парках та скверах. Озеленення територій та вздовж тротуарів мають  проводити паралельно з ремонтами доріг,- акцентував Владислав Атрошенко  у своєму дорученні КП «Зеленбуд».