Факт-новини: оперативні сюжети

Мами і бізнес

Featured Video Play Icon

Судія, Zoom, телестіна, Youtube – нові шляхи комунікації для бізнесу та телеканалу. Одночасно бути мамою та вести бізнес – можливо. Дев’ять жінок-підприємців із Чернігова на чолі з Жанною Дмитрук зібралися у студії телеканалу “Новий Чернігів” на онлайн-форум “MamaBoss 2020”, аби поділитися своїм досвідом.

Однією зі спікерок на форумі стала Вікторія Калмикова. Вона вже 22 роки на, на перший погляд, не жіночому ринку – важка промисловість, збір і переробка металобрухту. Її шлях до успіху був непростим. Як розповіла Вікторія, вона рано стала мамою, пережила розлучення і чотири кризи. Єдине, про що зараз шкодує –  пізно почала здобувати освіту.

Подібені заходи для підприємців Вікторія Калмикова відвідує стабільно в середньому раз на рік. Хотілося б частіше, але вільний час “з’їдає” робота та сім’я, яку бізнес-леді вважає своїм найбільшим успіхом та надійною опорою.

Перехід форуму “MamaBoss 2020” в онлайн організатори оцінили позитивно – глядачі могли долучатися до розмови безпосередньо з дому, а також брати участь у конкурсах. Для телеканалу “Новий Чернігів” це також корисний досвід освоєння нових форматів. Втім, за словами Жанни Дмитрук, на цьому підтримка чернігівського бізнесу не завершиться. Учасникам форуму організатори запропонують приєднатися до онлайн-марафону майстер-класів з бізнесу.