НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Реєстрація правочинів у Чернігівському ЦНАПі

Featured Video Play Icon

Реєстратори Чернігівського центру з надання адміністративних послуг працюють з дотриманням норм чинного законодавства. Вони проводять усі операції  за офіційними тарифами, а робота їх службовців  фіксується на відеокамеру.

Чернігівський міський голова озвучив результати перевірки ЦНАПу, яка проводилась за його зверненням. Виявилося, до озвучених  раніше мером підозр Чернігівський ЦНАП жодного відношення не має. Мова йшла про реєстраторів, які знаходяться в штаті ОТГ і працюють на замовлення приватних юристів.

 Як  акцентував Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, озвучена людиною інформація стосувалася реєстраторів інших структур і виникла проблема через  маніпуляцію з  тарифами. Так, між терміновою і не терміновою реєстрацією різниця складає 900 гривень. Звідси і вся арифметика, яка використовується окремими приватними службовцями під час оформлення документів. Мер запропонував збільшити кількість посадовців у ЦНАПі.

Усі платежі, які збираються за ті чи інші послуги  у Чернігівському центрі з надання адміністративних послуг  направляються виключно до бюджету. Минулого року вони склали мільйон сто тисяч гривень, – акцентував  його  керівник Микола Овсяник.