Факт-новини: оперативні сюжети

Разом ми сильніші

Featured Video Play Icon

Новобілоуській об’єднаній територіальній громаді всього 1 рік. Це 10 населених пунктів, де проживають 7 тисяч людей.До кінця жовтня до ОТГ приєднається ще 11 сіл, і тоді це буде найбільша громада на Чернігівщині.

«Ми приміська громада, яка межує з містом обласного значення, – каже Дмитро Федоров, Новобілоуський сільський голова. – Бачимо, як все тут міняється. Хочемо, щоб у нас також були зміни тільки на краще. Хочемо об’єднатися і йти разом».

Таку платформу для об’єднання громад надала ПП “Рідний дім”. 31 липня у с. Новий Білоус презентували цю політичну силу. Її лідер Владислав Атрошенко наголошує, що це, перш за все, партія громад Чернігівщини.

«Дуже проста наша ідеологія: ми самі господарі на своїй землі. Як ми самі зробимо кращим життя, як згуртуємося навколо цього, то так і будемо жити. Якщо сподіватися на когось, то нічого доброго не буде. Сильні громади – сильна, спроможна, потужна Україна».

Свято, яке влаштували для мешканців села, підняло настрій і дорослим, і малечі. Силове шоу Олександра Пеканова, розваги для дітей, виступи чернігівських артистів – гарне завершення трудового тижня.