Факт-новини: оперативні сюжети

Проводи літа на «Золотому березі»

Featured Video Play Icon

В останній вихідний літа на “Золотому пляжі” багатолюдно і гамірно. На безкоштовному майданчику дитячої анімації, як завжди,   панує творчість. Цього разу маленькі чернігівці ліплять з пластиліну різні фігурки. Поки діти займаються, дорослі можуть спокійно відпочивати.

Квести, аква-аеробіка, спортивні розминки і майстер-класи – все це щодня було протягом літа. З дітьми займалися волонтери-аніматори, здебільшого студенти, яким потрібна педагогічна практика.  Як розповіла організатор дитячого майданчика Валентина Мисник, майданчик працює з Дня молоді. Такий подарунок місту зробив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. 30 серпня сезон закрили.

Якщо   майданчик дитячої анімації у неділю працював  останній день, то пляж і Десна і надалі  гостинно зустрічатимуть відпочивальників. Хоча на термометрі   + 30, чернігівські ресторатори організували проводи літа.  Відпочивальників цього дня чекало безліч сюрпризів. По пляжу були заховані яйця черепахи, які обмінювали на призи. Людей  пригощали напоями, морозивом і навіть пловом, зробленим за особливим рецептом. Ресторатори кажуть, хотіли порадувати своїх клієнтів і відвідувачів, які протягом літа відпочивали на пляжі. Як стало відомо у понеділок, пляжний сезон офіційно продовжено до 15 вересня.