Факт-новини: оперативні сюжети

Прем’єра – на завершення театрального сезону

Featured Video Play Icon

Найприємніша новина для театрів – їм можна працювати на всі 100 відсотків! Та Головний театр області готується до завершення 95-го театрального сезону. Тому, насамкінець, вирішив здивувати своїх шанувальників, підготувавши прем’єру.

25 та 26 червня режисер Денис Федєшов порадує детективною історією “Загадкові варіації”. Вона заснована на драматургічному матеріалі відомого французького письменника Еріка – Еммануеля Шміта. Які глибинні речі оговорюватимуть актори на сцені? – дізналися першими чернігівські журналісти під час прес – конференції.

В камерному форматі два герої – відомий письменник – образ якого втілює Олександр Куковєров, та журналіст Петро Великий або Микола Лемешко. Оскільки ця роль є дублююча. Вони намагатимуться вести серйозні діалоги про любов і смерть, то в цьому розумінні для глядача є певні вікові обмеження з позначкою 16 + . Для того аби задум режисера втілити в життя , доклала зусиль львівська художниця Оксана Шпакович , необхідні декорації вже готові .

Та яке ж закриття сезону без святкового концерту? Вражаючи номери підготували артисти – Едуард Брагіда та Альберт Лукашов, почути їх глядач зможе вже 27 червня . В 96-й раз свої двері музично- драматичний театр відкриватиме цього року, вперше за всю історію існування, не в жовтні , а в серпні ,оскільки вже кортить показати свої нові роботи , а їх аж п”ять. Одна із них розрахована для сімейного перегляду , адже це історія про Мауглі. Дивувати, захоплювати , наводити на роздуми дорослу аудиторію буде як завжди головний режисер, художній керівник театру Андрій Бакіров . Що насправді це буде за вистава ? Велика таємниця ,а тому всі подробиці стануть відомі за попереднім планом вже через 2 місяці.