Факт-новини: оперативні сюжети

Прем’єр-міністр у Чернігові

Featured Video Play Icon

12 травня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль  з робочою поїздкою перебував у Чернігові. В ході візиту Глава Уряду відвідав Чернігівський автозавод, де побував у складальному цеху підприємства.

Чернігівський автозавод є одним із наймолодших підприємств корпорації «Еталон». Тут працює  понад 400 співробітників. Завод  має повний власний технологічний цикл виробництва та випускає автобуси, тролейбуси, вантажні автомобілі і трамваї. Щомісяця з конвеєра підприємства  сходить від 20 до 50 машин. Спочатку цього року на заводі  виготовили 60 транспортних засобів, з яких 26 – реалізовано. Торік завод випустив близько 200. Але є і проблеми, здебільшого  пов’язані  з тендерами на закупівлю шкільних автобусів по Україні. Прем’єр-міністр  пообіцяв допомогти у вирішенні  проблемних питань. За його словами, розвиток національного виробництва – стратегія уряду.

Після автозаводу Денис Шмигаль  ознайомився з роботою Чернігівської обласної лікарні,  відвідав відділення променевої терапії та лінійного прискорювача Чернігівського медичного центру сучасної онкології, а також  провів виїзне засідання Уряду.