НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Повалені дерева, знеструмлені вулиці. Нічна негода в Чернігові

Featured Video Play Icon

Останній день літа зі зливою, грозою, шквалами та поривами вітру. В ніч з 30 на 31 серпня Чернігівщина перебувала у зоні активного атмосферного фронту, як наслідок повалені дерева, знеструмлені окремі мікрорайони міста. За ранковою інформацією КП “Зеленбуд”, у Чернігові повалило 5 дерев. Не витримав натиску вітру старий в’яз на Валу.

Також біля спортивної школи на Валу впала зелена гледичія. Ще одне дерево вітер повалив на площі Авіаторів. Для ліквідації наслідків негоди КП “Зеленбуд” залучило 6 одиниць техніки та 16 працівників. Після прибирання повалені дерева проганяють через щепоподрібнювач та вивозять на звалище твердих побутових відходів.

Негода додала роботи і енергетикам. Без електропостачання залишилися вулиці Самострова, 1-ї Гвардійської армії, В’ячеслава Чорновола, частково Любецька, Широка та Івана Франка.

За інформацією енергетиків, до 11-ї години 31 серпня електропостачання було поновлено. Негода відступила. За інформацією синоптиків, вже 1 вересня вдень місцями йтиме короткочасний дощ,температура коливатиметься від 21 до 26 градусів, вночі позначка термометру опуститься до 10 градусів тепла. А ось з четверга відбудеться незначне похолодання.