Факт-новини: оперативні сюжети

Постраждалі у ДТП під Брусиловом: як отримати страхові виплати?

Featured Video Play Icon

Трагедія на дорозі під Брусиловом, що сталася 7 грудня.13 загиблих, семеро травмованих. З цією бідою тим, хто вижив, та близьким загиблих доведеться жити. У Андрія Тараненка дружина все ще в комі. На руках залишилося четверо діток: десяти, восьми, п’яти та трьох років.

Андрій ще не може оговтатися після пережитого. Як розповідає його адвокат Дмитро Мелех, до цього їх родина пережила пожежу, а тут – нова біда.

Триває досудове розслідування. Адвокати вже збирають необхідні папери, аби постраждалі чи їх рідні не залишилися один на один з бідою та отримали страхові виплати. Як повідомив на брифінгу журналістам 16 грудня представник захисту, який представляє інтереси трьох осіб, ознайомитися з матеріалами справи для нього було проблематично.

Представники нацполіції , прокуратури , оперативного штабу створеного при Чернігівській ОДА , а також інші дотичні до цієї трагедії посадовці та керівники хоча і були запрошені на брифінг, але на зустріч не прийшли. Досудове розслідування, за словами адвоката, двома місяцями не обмежиться. Справа потребує низки експертиз. За цей час адвокати будуть збирати документи аби постраждалі отримали страхові виплати.

Як повідомив Дмитро Мелех пасажири маршрутки також були застраховані перевізником від нещасних випадків. Хоча тут є свої нюанси, але шанси отримати виплати є. Тож адвокати намагаються задіяти усі страхові можливості для підтримки постраждалих у ДТП та їх родин. При цьому за попередніми прогнозами судові перспективи цих справ затягнуться у кращому випадку до кінця наступного року.