Новини

Поліцейський з Чернігівщини Євген Каліберда – чемпіон України з гирьового спорту

Співробітник сектору реагування патрульної поліції з Бобровиці Євген Каліберда посів перше місце на Чемпіонаті України з гирьового спорту, що проходив з 2 по 6 березня в Івано-Франківській області. Поліцейський став найкращим у вправі «поштовх довгим циклом двох гирь вагою 24 кг» – протягом 10 хвилин він виконав 71 підйом.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Читайте також: Нацгвардійці Сіверщини вночі  збили «мопед» – ОК «Північ»

Євген Каліберда працює поліцейським відділення №2 (м. Бобровиця) Ніжинського районного відділу поліції. Він – один з найсильніших у гирьовому спорті в Україні.

Під час підготовки до змагань Євген тренувався щодня. Починав свій день з кардіотренування, потім йшов у спортзал і займався вже силовими вправами з гирями. Харчувався виключно корисною їжею, вживав вітаміни і спеціальне спортивне харчування, придбане за сприяння Спортивного клубу поліції Чернігівщини.

Поліцейський з Бобровиці – учасник та фіналіст численних змагань з гирьового спорту. В 2021 році Євген Каліберда посів перше місце на Чемпіонаті світу з гирьового спорту, що проходив у Будапешті, Угорщина. Поліцейський став найкращим у вправі «ривок однієї гирі вагою 32 кілограми». Протягом 12 хвилин він виконав 200 ривків.