Факт-новини: оперативні сюжети

Пляжний двіж на “Золотому березі”

Featured Video Play Icon

День молоді відзначили у Чернігові масштабним святкуванням на «Золотому березі». Організували все таким чином, щоб було менше довгих промов і більше цікавих заходів. Програма “пляжного двіжу” стартувала о 10-й ранку і тривала до самого вечора.

З ранку на всіх спортивних майданчиках “Золотого берега” можна було побачити спортсменів. Здебільшого це представники спортивних шкіл Чернігова, які прийшли позмагатися між собою. Умови на міському пляжі навіть кращі, ніж на більшості інших майданчиків у місті, – тут можна проводити турніри найвищого рівня.

Один такий, із волейболу, Чернігів прийматиме вже за тиждень. Це напередодні чемпіонату України, який проходитиме у нашому місті. Команди виявили бажання порвести такий турнір, бо є таке поняття “краще тренування – це змагання”. Щоб потім на чемпіонаті виступати краще, показувати кращі результати.

Значну частину цікавинок організатори свята представили на сцені. Наприклад, своєю спритністю і вправністю вразив глядачів Влад Марков – фрістайл-баскетболіст. Цікаво, що в баскетбол він не грав жодного разу, навіть не знає правил, але трюки з м’ячем виконує як майстер. За його плечима також багато всеукраїнських і міжнародних змагань із фрістайлу.

Кульмінацією свята стало масштабне змагання з брейк-дансу, так званий батл. Неймовірно, але добру третину всіх учасників склали діти, молодші восьми років! Організатори пояснили, що мінімальний вік для прийому в гурток брейк-дансу – 5 років, але беруть далеко не всіх, бо танок цей непростий і вимагає певних фізичних параметрів.

Погода на день молоді видалася дуже спекотною, і проведення активних змагань деінде окрім Золотого берега могло б супроводжуватися тепловими ударами. Але, на щастя, до послуг усіх бажаючих була прохолодна Десна.