Новини

COVID-19 на Чернігівщині: найважливіше на 27 червня

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на ранок 27 червня у Чернігівській області виявлено 520 випадків зараження коронавірусом, 264 пацієнти одужали.
За минулу добу одужали 18 пацієнтів, у яких був виявлений вірус COVID-19. Це підтверджено ПЛР-тестуванням. Вилікувалися 11 чернігівців, п’ятеро хворих з Куликівського району (з них четверо лікувалися за місцем проживання у Києві), один мешканець з Козелецького району та один пацієнт з Менського району.

 У Варвинському районі зафіксований один випадок захворювання на COVID-19. Особа перебуває на самоізоляції, лікується амбулаторно.

На сьогодні у Чернігівській області 240 активних випадків коронавірусу, лікарі наголошують на тому, часто хвороба має безсимптомний характер або проявляється як легке нездужання. А отже, невідомо, хто з вашого оточення може бути носієм вірусу COVID-19. Тому закликаємо дотримуватись соціальної дистанції, правил особистої гігієни, уникати скупчення людей та використовувати захисні маски у громадських місцях.