Факт-новини: оперативні сюжети

Підготовка до чергової сесії міської ради

Featured Video Play Icon

27 травня о 9 ранку  відбудеться Пленарне засідання 8 сесії  ЧМР 8 скликання. Її порядок денний  обговорили на погоджувальній раді 17 травня. Депутати планують розглянути близько  20 проєктів. Більшість з них  не передбачає дискусій у сесійній залі за виключенням одного.

 Є низка технічних питань, таких як передача медичного обладнання на баланс  другої міської лікарні, перерозподіл ресурсів у межах діючих кошторисів, а також  виділення грошей у рамках спів фінансування  на будівництво каналізації у приватному секторі.

На сесію виноситься також проєкт рішення про присвоєння імені Любомира Боднарука Чернігівській  міській школі мистецтв. Серед додаткових питань – звернення до столичних посадовців щодо вибору книг, які  друкують для дітей за кошти державного бюджету. Мова йде про  знайомство 7-11 річних школярів з особливостями нетрадиційної сексуальної орієнтації.

На координаційній раді підтримали запропоновані проєкти  звернень  щодо шкільної та дитячої  літератури , а міський голова  висловив свою готовність вирішувати це питання у Чернігові без погодження з урядовцями.