Факт-новини: оперативні сюжети

Перекриття чернігівських вулиць

Featured Video Play Icon

Цілий ряд рішень про перекриття руху на вулицях Чернігова ухвалив у середу виконавчий комітет міської ради. Наприклад, відрізок Київської від проспекту Миру до вулиці Мстиславської буде недоступний для проїзду з 10-го по 21 вересня включно – там триває капітальний ремонт.

Окрім цього, з 5 по 20-те вересня по всій довжині перекриють вулицю Доценка – там також проводитимуть ремонт. Паралельно розглядається питання встановлення огорожі біля будинку №4, в місці розвантаження машин супермаркету АТБ.

Також виконавчий комітет подовжив до 20-ї години 6-го вересня перекриття руху вулицею Івана Мазепи на ділянці, де будується нова дорога на Шерстянку. Її, як і вулицю Ушинського поки не відкриватимуть, а от проїхати по прямій у бік КСК можна буде вже з наступного понеділка. Проїзд автотранспорту через залізничний переїзд “Айстра”, що на вулиці Ціолковського, також буде частково обмежено через ремонт із 7 по 13 вересня. До того ж, заступник начальника Чернігівської дистанції колії Євген Поперечний звернувся до членів виконкому із проханням виділити з міського бюджету   кошти на ремонт ділянки дороги біля переїзду. Її площа невелика – приблизно 100 квадратних метрів, але водіям, за словами Євгена Поперечного, це сильно полегшить життя. Опікуватися цим питанням буде підприємство “АТП-2528”.