Факт-новини: оперативні сюжети

Папа, мама, я – лижна сім’я.

Featured Video Play Icon

Вже декілька років поспіль для чернігівських родин на території Чернігівської бази СДЮШОР з лижного спорту організовуються змагання. Цього разу участь прийняли 9 сімей.

Саме з трас Чернігівської бази СДЮШОР з лижного спорту Учасники змагань вийшли провідні спортсмені і Чернігівщини і всього світу: Валентина Цербе-Несіна, Андрій Дериземля, Олександр Хвостенко та Олександр Батюк срібний призер Олімпійських ігор 1984 року Олександр Батюк. Заслужена майстриня спорту Ніна Лемеш показала на своєму прикладі як правильно виконувати естафету Біатлон.

За словами директора міського центру “спорт для всіх” Дмитра Пірожка, головні масштабні змагання серед чернігівських сімей проходять вже більше 10-ти років, в яких беруть участь родини усіх загальноосвітніх закладів міста. Не вдалося взяти участь у цьогорічній естафеті і заслуженому Чернігівському біатлоністу, Андрію Дериземлі.

Учасники висловлюють свої враження, та найкращий результат в естафеті біатлон показала родина Деркач.

По закінченню змагань усі учасники отримали призи від відділення національно-олімпійського комітету в Чернігівській області  – сувеніри у вигляді олімпійської літератури, щоденники та солодощі для дітей, а золоті, срібні, бронзові призери ще й кубки.