Факт-новини: оперативні сюжети

Палац спорту чи стрілецький тир. Що побудують у Чернігові?

Featured Video Play Icon

Палац спорту чи стрілецький тир для відділення кульової стрільби в обласній ДЮСШ олімпійських видів спорту. Що переважить і який з цих проєктів підтримає профільне Міністерство та Президент, стане відомо можливо вже до кінця року, – повідомив на оперативній нараді у муніципалітеті міський голова.

Міська рада отримала доручення голови обласної державної адміністрації щодо створення робочої групи з будівництва стрілецького тиру. У той же час у Чернігові уже практично підготовлений проєкт майбутнього Палацу спорту, де теж передбачено будівництво сучасного стрілецького тиру для підготовки олімпійського резерву та тренування чернігівських спортсменів.

Нагадаємо, спортивна громада міста під час громадського обговорення підтримала будівництво у Чернігові багатофункціонального сучасного Палацу спорту. Згідно з попереднім проєктом там має бути зал для всіх ігрових видів спорту, художньої гімнастики, бойових мистецтв та боксу, два басейни та ще чимало цікавих можливостей для розвитку інших видів спорту. Попередній кошторис – 450 мільйонів гривень. Визначена і локація, це вулиця Пушкіна в районі Мар`їного гаю.