Факт-новини: оперативні сюжети

Оплата послуг ЖКГ

Featured Video Play Icon

Скільки коштів комунальникам заборгували чернігівці?

Комунальні підприємства Чернігова продовжують працювати у штатному режимі, незважаючи на карантин. На такий ризик доводиться йти, тому що в разі їх зупинки коронавірус стане далеко не Топ-1 проблемою нашого міста. Звісно, функціонування сфери ЖКГ забезпечують самі чернігівці шляхом сплати за спожиті послуги.

Але далеко не всі роблять це сумлінно. Одним з тих, хто не дає Чернігову потонути в непотребі, є Володимир Гурзький – водій підприємства “АТП-2528” з 30-річним стажем. Працює по всьому місту, керуючи сміттєвозом – не дуже старим, але й не новеньким. Каже, хотілося б, щоби парк машин оновили повністю, але в такі складні часи в пріоритеті запчастини і паливо.

Варто зазначити, що карантинні заходи уже позначились на міському бюджеті – і водночас на планах комунальних підприємств на розвиток, оновлення інфраструктури тощо. За словами Руслана Волока, якщо фінансове становище “АТП-2528” надалі не погіршуватиметься, нові контейнерні майданчики почнуть встановлювати вже на території КП “Деснянське”.