Факт-новини: оперативні сюжети

Оновлений «Інтелект»

Featured Video Play Icon

Клуб за місцем проживання «Інтелект», що знаходиться на вулиці Івана Мазепи, 12а, відновив свою роботу після капітального ремонту. Осучаснений вигляд закладу видно ще знадвору – в тому числі пандус, але головні цікавинки – усередині.

Площа клубу 158 кв. м. Вперше за роки його  існування  тут зробили капітальний ремонт. У рамках проекту Бюджету участі створена окрема ігрова кімната , де є аерохокей, настільний футбол та теніс. Все зроблено з душею, вважає очільник Чернігова Владислав Атрошенко, який завітав на відкриття клубу.

Наразі у клубі є багато різних розваг для дітей та молоді – настільні ігри, базові уроки англійської мови та шиття, виготовлення простих іграшок тощо. Як і в інших подібних закладах Чернігова, всі заняття безкоштовні, треба тільки бажання.

За кількома десятками дітей одночасно наглядає педагог-організатор Ірина Морська. В клубі “Інтелект” вона працює вже 13 років. За її словами, робота це непроста, але свою допомогу пропонують самі діти, які на її очах виросли з першачків у старшокласників.

За словами міського голови, у 2021 році капітальний ремонт чекає також на клуб за місцем проживання “Джерельце”, що на Льотній 25-а.