Факт-новини: оперативні сюжети

Олімпійський урок у Чернігові

Featured Video Play Icon

Прославлені чемпіони, легендарні ветерани і юні спортсмени Чернігівщини разом відзначили День фізичної культури і спорту на оновленому стадіоні “Юність”. 11 вересня в Чернігові  провели Олімпійський урок. За словами організаторів, близько півтисячі спортсменів і їхніх тренерів взяли участь у  видовищному заході. 

Цього дня спортивна спільнота області і міста приймала вітання від Чернігівської ОДА, міської ради,  Національного Олімпійського комітету України. Всі разом вшанували ветеранів спорту.  Видовищною була презентація і показові виступи з усіх видів спорту, що розвиваються на Чернігівщині.  Тут були і гімнасти, і важкоатлети, і футболісти.

Андрій Дериземля, начальник управління сім’ї, молоді та спорту ЧМР, шкодує, що  карантинні заходи не дали змогу зробити свято більш масовим. Але сподівається, що побачивши такий захід по телебаченню, діти і батьки зацікавляться  і прийдуть до спортивних секцій.

Після показових виступів спортсменів глядачі могли спробувати себе у будь-якому виді спорту.  Всі зацікавлені мали змогу записатися до спортивних секцій.