НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Обраний чернігівцями

Featured Video Play Icon

До другого поспіль скликання чернігівської міської ради потрапив Андрій Дериземля. І хоча багато містян бачать місцевих депутатів за роботою лише раз на місяць – під час сесії, решта робочих днів проходять не менш напружено. В першу чергу, уваги вимагають засідання комісій у мерії та звернення від чернігівців.

Останні 5 років, розповідає Андрій Дериземля, він опікувався лише невеликим округом у Чернігові – частинами вулиць Рокосовського, Захисників України та Шевченка. Тому бути в курсі проблем місцевих мешканців було неважко. Але тепер, після зміни виборчого законодавства, йому з колегами доведеться тримати під наглядом значну частину Деснянського району міста. При цьому варто зазначити, що у мешканців приватного сектору і жителів багатоповерхівок різні запити і проблеми.

Окрім виконання обов’язків депутата міської ради, на Андрію Дериземлі лежить керівництво управлінням сім’ї, молоді та спорту. Тут кипить робота одразу на багатьох фронтах: боротьба за фінансування в міському бюджеті на наступний рік, координація роботи спортивних шкіл в мінливих умовах карантину, і навіть проведення змагань в не дуже зручний, але доволі креативний спосіб – онлайн. Хоча спеціальна сесія міської ради, на якій новообраний депутатський корпус буде офіційно затверджений, а мер складатиме присягу, відбудеться тільки найближчим часом, прийом звернень від чернігівців не припиняється. Можна прийти особисто в приймальний день  або зателефонувати.