Факт-новини: оперативні сюжети

Обмеження залишаються незмінними

Featured Video Play Icon

Станом на сьогоднішній день, за даними управління охорони здоров’я міської ради, у Чернігові захворіло п’ять тисяч триста сім містян. З них одужало дві тисячі триста сімдесят чотири, а померли сто дві людини. Саме такі цифри повідомили на засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та протидії надзвичайним ситуаціям у Чернігівській міській раді.

Про ситуацію з   дотриманням карантинних норм на ринках та інших торговельних об’єктах повідомила начальниця міського управління Держпродспоживслужби Валентина Михед. В ході моніторингових та санітарних обстежень контролери управління не виявили жодних порушень з боку роботи ринків, але зафіксували певні недоліки роботи магазинів та супермаркетів.

Також на засіданні ще раз наголосили на важливості дотримання усіх норм адаптивного карантину. Незважаючи на те, що Чернігів як і вся Україна у помаранчевій зоні, обмеження залишаються незмінними. Це заборона масових заходів , роботи нічних клубів та дискотек, розважальних та громадських установ. Усі ці заходи спрямованні на боротьбу з розповсюдженням коронавірусу.