Факт-новини: оперативні сюжети

Облдрамтеатр відновлює роботу!

Featured Video Play Icon

Театрали- радійте! Після п’яти місяців карантинного «антракту»  Чернігівський музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка відновлює свою роботу . Стартує  після карантинний сезон вже з наступного тижня. Театр гратиме вистави з дотриманням  всіх рекомендацій МОЗ .

Перша вистава на сцені театру відбудеться 18 серпня . На чернігівців і гостей міста чекає перегляд цьогорічної драматичної історії  «Наймички», яка протягом року  вже  так полюбилася театралам. 25 серпня глядачі матимуть змогу насолодитися  романтичною  історією  кохання «Вільні метелики» за п’єсою відомого американця Леонарда Герша..А от 28 серпня для  відвідувачів театру підготували сюрприз – прем’єрний показ багатостраждальної вистави «Приборкання норовливого».

У репертуарі  серпня і вистави «Танго» і «Мати все», що відбудуться у передостанні  дні місяця .Наразі триває продаж квитків. Першочергово,  чекають на глядачів,  які придбали квитки ще у березні, але із-за карантину, так і не змогли побачити виставу. Отож, турбуватися їм не слід. Насолодитися  обраною виставою вони зможуть першими. У театрі сподіваються, що попри нестабільну епідеміологічну ситуацію в країні, ювілейному 95 театральному сезону у цьому році – бути. Принаймні, режисер і актори театру  вже активно до нього готуються.