Факт-новини: оперативні сюжети

Новий спортивний майданчик

Featured Video Play Icon

Новий сучасний спортивний майданчик – з баскетбольним полем, тренажерами і зручними місцями для глядачів поряд – відкрили у Чернігові на вулиці  Самоквасова, 15. Проєкт унікальний тим, що він зроблений за участі мецената, який вклав свої кошти у  гумове покриття для баскетбольного поля і баскетбольні кільця.

Проєкт виконувався 2 роки.  Торік зробили всі підготовчі роботи: основу  поля, тротуари поряд, дитячий майданчик. Цього року встановили огорожу, уклали гумове покриття і провели освітлення.   Вартість проєкту 2,5 млн грн.  460 тис. грн.  надав меценат Володимир Бова.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, який прийшов на відкриття майданчика, привітав місцевих жителів з новим спортивним простором, де вони можуть тепер  займатися спортом в гарних умовах, і подякував меценату. 

  Раніше тут нічого не було, кажуть місцеві жителі. Крізь площадку пролягала добре утоптана доріжка, навіть трава не росла, а тепер – зовсім  інша справа. Хлопці, які випробували першими баскетбольне поле, залишились задоволеними.

Пограти в баскетбол, поганяти м’яча або потренувати м’язи  тут можуть всі охочі.