Факт-новини: оперативні сюжети

Новий рік в «он лайні»

Featured Video Play Icon

У Чернігові вже повним ходом йдуть приготування до свят. Минулого тижня на Красній площі встановили новорічну ялинку. Хоча вочевидь в цьому році формат нового року буде іншим – усі масштабні новорічні заходи скасовано. Міська влада прийняла рішення по можливості перенести усі концерти та фестивалі в “он лайн”.  

В управлінні культури вже готують афішу “Новий рік в он лайн”, каже заступниця начальника управління культури і туризму Катерина Литвин. Головне – зберегти новорічний настрій і святкову атмосферу.

За словами Катерини Литвин, у форматі он лайн пройде не тільки Новий рік, а й різдвяні свята. Проте, для дітей готують цікаві он лайн заходи та майстер-класи, щоб урізноманітнити сімейне дозвілля під час карантину.

Міська влада погодила рішення щодо роботи ковзанки з дотриманням максимальних карантинних норм. Проте її вирішили встановити не на Красній площі, а на території Центрального парку культури та відпочинку. Також інформаційний центр до свят запропонує серію родинних квестів, за допомогою яких можна гуляти та разом дізнаватись більше цікавого про наше місто.