НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Дмитро Куровський презентував нове виставкове шоу «Утопія братерства»

Featured Video Play Icon

Дванадцята персональна виставка Дмитра Куровського у місті була найнетривалішою. Лише протягом суботнього вечора у залах музею сучасного мистецтва”Пласт-арт” експонувалися роботи художника та музиканта, об’єднані назвою “Утопія братерства”.

На вернісажі було представлено понад 20 творів, які створені у різних техніках. Серед новинок – картина “Диявол у любові” або портрет Баха. Для художньої мови нашого земляка характерна агресивна колажність та залучення різноманітних матеріальних проявів масової культури. Глядачів також зацікавлювали різні предмети, які висіли на стелі та стінах. Для створення цього об’єкту була використана сучасна технологія.

На виставку завітало багато молоді, що цікавиться сучасною культурою. Тим, кому щось з представленого було незрозуміло, автор був готовий пояснити.

Через деякий час виставкова зала перетворилася на клубний майданчик. Дмитро Куровський, як лідер легендарного мультистилістичного проєкту “Фоа Хока”, презентував концептуальну подію до його 30-річчя.У театралізованій мінівиставі Дмитро з’явився на публіці у ролі космічного злочинця-психопата. Той звертався до землян, щось наспівував та пританцьовував.

Чудернацькі семпли, психоделічні шуми та цифрові звуки створили на вернісажі драйвову атмосферу. У ці хвилини виставкові експонати ніби потрапили у свою стихію та ожили.