Факт-новини: оперативні сюжети

Новий репертуар військового оркестру

Featured Video Play Icon

За час карантину чернігівці скучили за культурними заходами, ще більше скучили за глядачем артисти. У міському палаці культури відбувся концерт військового оркестру 8 навчального центру державної спеціальної служби транспорту Міністерства Оборони України разом із солісткою Ольгою Печко.

Військовий оркестр 8 навчального центру, це колишній оркестр залізничного полку. Він є одним з старіших на території України. Цього року йому виповнюється 71 рік. За свою історію колектив багато гастролював і не лише по майданчиках нашої держави. На концерті оркестр порадував чернігівців абсолютно новим матеріалом. Вони грають досить різну музику. Є і українські пісні і світові хіти.

Ольга Печко свого часу працювала в різних жанрах та в різних амплуа, але стверджує, що саме з цим оркестром може розкрити себе як артистка.

Військовий оркестр 8 навчального центру регулярно бере участь у міських заходах, але на цьому концерті мали нагоду продемонструвати всю палітру музичного репертуару, зробили справжнє шоу. Наступна подія, до якої ретельно готуються – День Незалежності України!