Факт-новини: оперативні сюжети

Новинка: туристичний сайт Чернігова

Featured Video Play Icon

Мріяли  2 роки, а зробили за останні декілька місяців. У Чернігові  презентували туристичний  сайт міста легенд. Наповненням сайту займалися фахівці відділу туризму та промоції міста управління культури та туризму Чернігівської міської ради  й  Туристичного інформаційного центру.  

Сайт розроблявся як  платформа  для мешканців, гостей  та туристів Чернігова.  Його продубльовано в інформаційні бокси  Туристичного інформаційного центру та вуличний, що  на Валу.

Основне завдання  –  це подача корисної інформації, але максимально легко, і  просто. Сайт представлено двома мовами – українською та англійською. Він  має тематичні блоки  про місто, координати ТІЦ, рекомендації  щодо можливостей як дібратися до міста, телефони екстрених служб, а також база гідів та екскурсоводів. Так, для комфортного перебування у Чернігові туристам  пропонують рубрику “Сплануємо вікенд” з рекомендаціями  та підказками. Розділ “Їсти-жити-пити” – це уніфікована інформація про заклади культури, розміщення та харчування, у тематичному блоці “Досліджуй” вміщена вся інформація про архітектурні пам’ятки міста. До сайту прикріплена й карта Чернігова. Якщо ви хочете замовити екскурсію, необов’язково приходити в інформаційний центр, можна зв’язатися напряму.

Для комфортного перебування у Чернігові туристам  пропонують рубрику “Сплануємо вік-енд” з рекомендаціями  та підказками. Розділ “Їсти-жити-пити” – це уніфікована інформація про заклади культури, розміщення та харчування, у тематичному блоці “Досліджуй” вміщена вся інформація про архітектурні пам’ятки міста. До сайту прикріплена й карта Чернігова. Платформа вже діє. Вже  четверо киян скористалися можливістю заповнити анкети  і планують провести свій вікенд у “місті легенд”  цього літа.