Факт-новини: оперативні сюжети

Нові можливості Чернігівщини. У Чернігові відбувся форум громад регіону

Featured Video Play Icon

    Форум за нові можливості Чернігівщини 25 січня пройшов у Чернігові. У залі обласного музично- драматичного театру він зібрав представників громад регіону. Найбільше представництво від Чернігівського району та Чернігова. Тут депутати рад усіх рівнів , від сільського, міського до обласного. Розпочався захід урочисто гімном України та вшануванням пам’яті воїнів, які віддали своє життя за її незалежність. А далі лідери громад озвучили свої проблеми, а також позицію щодо того, якого представника у Парламенті вони хочуть бачити.

Представники органів місцевого самоврядування спільно висунули кандидатом в депутати по 206 округу, секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако. Владислав Атрошенко представив свого колегу по роботі.

Олександр Ломако звернувся до присутніх у залі і запевнив у тому, що готовий взяти на себе відповідальність перед громадами та їх мешканцями.

Далі голова Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та Олександр Ломако підписали меморандум про співпрацю. У ньому вони закріпили тези, які мають стати основою для роботи народного депутата в окрузі. Цей документ напрацьований громадами. В ньому окреслені основні питання та проблеми, які делегують своєму представнику у Парламенті громади. 26 січня стартує виборчий процес.