Новини

Нічна ДТП у Чернігові: водій збив дорожній знак і намагався втекти

Вночі, 27 липня, на вулиці Попова сталася дорожньо-транспортна пригода — автомобіль Ford Fiesta наїхав на дорожній знак “Пішохідний перехід”. Водій намагався залишити місце пригоди, повідомляють у патрульній поліції.

Прибувши на місце, поліцейські виявили легковик Ford з механічними пошкодженнями, характерними для ДТП. Водія поряд не було.

Читайте також: Кидався з ножем на оточуючих: у Чернігові вгамували агресивного чоловіка

Кермувальника за кілька хвилин доставив на місце інший патрульний екіпаж. Інспектори неподалік зупинили невідомого, який порушував комендантську години. Почувши орієнтування про автопригоду, чоловіка одразу перевірили. Виявилося, що інформація про власника легковика і порушника комендантської години збігається.

У чоловіка були помітні явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,13 проміле.

Охоронці порядку склали на водія низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик. Також патрульні склали акт обстеження вулично-шляхової мережі та повідомили балансоутримувача про завдану шкоду.

Протягом ночі патрульні поліцейські виявили 5 нетверезих водіїв. За всіма фактами складені відповідні адмінматеріали.