Новини

Кидався з ножем на оточуючих: у Чернігові вгамували агресивного чоловіка

Сьогодні вранці до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що їй погрожує озброєний син.

Як повідомили у поліції Чернігівської області, для вгамування агресивного зловмисника довелося залучити спецпідрозділ поліції «КОРД» та застосувати спеціальну техніку рятувальників ДСНС.

Читайте також: Псевдобанкір ошукав мешканку Чернігівщини на півмільйона гривень

 Правоохоронці з’ясували, що зловмисник зачинився у квартирі зсередини та відмовлявся будь-кого впустити у помешкання. З квартири було чути плач та крики жінки, тож поліцейські зламали двері. Після цього чоловік виліз на підвіконня і висловлював суїцидальні наміри. Агресивна поведінка зловмисника могла зашкодити як йому самому, так і оточуючим. 

 Оскільки чоловік поводився неадекватно та переліз на сусідське підвіконня, де мешкає родина з дитиною, бійці спецпідрозділу поліції «КОРД» піднялися на рівень третього поверху за допомогою спецтехніки рятувальників.

Спецназівці вгамували правопорушника та передали його медикам «швидкої» допомоги.

На правопорушника склали адміністративні матеріали за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (скоєння домашнього насильства).

Також поліція під процесуальним керівництвом прокуратури відкрила провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Досудове розслідування триває.