Факт-новини: оперативні сюжети

«Незвідана»: У Чернігові відкрилась фотовиставка, присвячена унікальним місцям Чернігівщини

Featured Video Play Icon

«Незвідана» – так називається фотовиставка, присвячена унікальним та самобутнім місцям нашого краю. Кращі роботи 20 українських фотохудожників представили у художньому музеї ім. Григорія Галагана 9 вересня.

Щорічна звітна фотовиставка Чернігівського осередку Національної Спілки фотохудожників України цього разу мала на меті відкрити маловідомі, але цікаві місця, показати туристичну привабливість краю, познайомити відвідувачів з талановитими фотомитцями – аматорами та досвідченими фотохудожниками.

Андрій Олексієнко презентував три свої роботи, які пов’язані з Новгород-Сіверщиною. Фотохудожник розповідає, що з першого погляду закохався у місцеві краєвиди. Одна з його робіт під назвою «У пошуках незвіданого» посіла 2 місце на конкурсі, який організовувало Деснянське управління водних ресурсів.

Фотохудожник Максим Сидоренко займається фотографуванням з 2006-го. На виставці представив свої світлини, на яких зображені і архітектурні пам’ятки, і ніжинські дітлахи на місцевій вулиці.

Відвідувачі виставки високо оцінили роботи фотохудожників.

В експозиції представлено понад 50 робіт, зроблених протягом року. Насолодитися світлинами із зображенням незвіданої Чернігівщини відвідувачі художнього музею можуть до 10 жовтня.