ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Незначні опади й тумани: синоптики розповіли, якою буде погода у найближчі дні

Featured Video Play Icon

У Черніговівже які вихідні поспіль спостерігаються сильні пориви вітру та зливи. Через що у суботу та неділю ламалися дерева, які падали на машини або ж на проїжджі частини, перешкоджаючи руху автомобілів. Наслідки негоди і досі  допомагають ліквідовувати рятувальники. 

Протягом минулої доби рятувальники головного управління ДСНС України у Чернігівській області чотири рази залучались для проведення робіт із прибирання повалених дерев з прибудинкових територій, проїзних частин доріг та припаркованого автомобіля у Чернігівському районі та у місті Чернігів, – зазначила речниця ГУ ДСНС у Чернігівській області Катерина Яриловець.

Синоптики кажуть, негода трапилася через циклон, який прийшов до нас з Молдови. Сьогодні він покинув територію Чернігівщини та перемістився до інших областей. Найближчими днями у Чернігові  очікуються незначні опади.

Завтра вдень помірні опади у зв’язку з проходженням атмосферного фронту. Жодних штормових попереджень ні на сьогодні, ні на наступні дні не буде. Єдине, з небезпечних явищ в наступні два дні можуть бути тумани в нічні та ранкові години, – підкреслила чергова синоптикиня Чернігівського обласного гідрометцентру Інна Овсієнко.

Під час негоди надзвичайники закликають триматися якомога далі від ліній електропередачі, рекламних щитів та великих дерев, а також не паркувати поруч з ними свої машини.