Факт-новини: оперативні сюжети

Нагородження до Дня молоді

Featured Video Play Icon

Товариський турнір з боулінгу – розминка перед інтелектуальною грою. З півсотні представників молодіжних, громадських організацій, а серед них і чернігівські спортсмени, волонтери зібрались на неформальну зустріч. 20-ро з них в цей День молоді нагородили за підсумками року і активну роботу.

Молодіжні громадські організації міста разом з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту ЧМР втілили в життя безліч цікавих проєктів. Все для того, аби залучити молодь до активного життя, дати можливість реалізувати свої ідеї. Відпочинок, якісні освіта і працевлаштування – ось на що звертають увагу, коли говорять про комфортні умови для розвитку молоді.

Змінюватися самим – змінювати середовище навколо себе. Молоді люди кажуть, треба докладати великих зусиль аби розкривати потенціал Чернігова і далі.

Про можливості для молоді, які є в нашому місті, приїхав дізнатися і студент з Південної Кореї Інсон. Юнак каже, українські однолітки більш відкриті, ніж його земляки, щедро діляться з ним знаннями і емоціями. Кожен з них знайшов собі справу до душі, де зміг проявити свої здібності – громадського діяча, організатора, волонтера, педагога.

Чернігів – місто великих можливостей, погоджується і Андрій Дериземля. Завершилася зустріч молодіжного активу міста розважально-інтелектуальним турніром.