Факт-новини: оперативні сюжети

На Золотому березі – чемпіонат з пляжного волейболу

Featured Video Play Icon

У п’ятницю,10 липня на міському пляжі «Золотий берег» розпочався чемпіонат з пляжного волейболу серед юнаків і дівчат віком до 14 років. За словами організатора змагань Віктора Жули, не дивлячись на обмеження, які введені в країні через пандемію коронавірусу, до Чернігова приїхали команди з усіх куточків країни – більше 20 команд.

-Ми очікуємо, що буде цікаво і сподобається нашим гостям, – каже начальник управління сім’ї, молоді та спорту ЧМР Андрій Дериземля. – Ми маємо в Чернігові чудову інфраструктуру та відділення пляжного волейболу в міській школі. І в нас вже є чемпіон України в закритому приміщенні з пляжного волейболу до 17 років.

Хоча сітка ігор і безперервна, юні спортсмени, охоче розповіли нам про чемпіонат і те, на скільки складно перемагати в таку спекотну погоду.

Вихованці Тетяни Корчагіної, старшого тренера команди з міста Біла Церква, вже відіграли перші ігри і перемогли двійку з Житомира. Тур чемпіонату України з пляжного волейболу проходить на міському пляжі «Золотий берег» протягом трьох днів . Фінальні ігри та нагородження відбудеться по завершенню чемпіонату, 12 липня.