НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

На вулицях Чернігова тривають ремонти доріг

Featured Video Play Icon

  В різних  куточках  міста  щодня  зранку до вечора працює  спецтехніка. Активні  дорожні роботи  ведуться і  на ділянці протяжністю майже 500 метрів по вулиці Космонавтів, що від перехрестя  вулиці  Доценка  у напрямку  до вулиці Бєлова.  Робочий проєкт на 2021 рік   передбачає тут середній поточний ремонт, працівники замінюють бортовий камінь, облаштовують  новий дорожній одяг.

Роботи  виконуються  за кошти міського бюджету,  орієнтовна вартість  – 5,5 мільйонів гривень. За словами Олександра Харчука, ця дорога  давно потребувала  ремонту, адже востаннє  оновлювалася  близько  40 років тому. Встановлення  бордюрів тут мають завершити за тиждень-два, далі – за умови сприятливої погоди  не нижче 10 градусів тепла  – розпочнуть  укладати асфальт.

Одночасно з цим об’єктом підрядники розпочали роботи і на іншій ділянці – по вулиці Пухова, що у напрямку від Березового гаю до вулиці Захисників України. Тут  проводиться демонтаж старих бордюрів.

Заміна бортового каменю триватиме  протягом місяця,  потім дорожники   мінятимуть  асфальтне покриття. Нагадаємо, адресна програма житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради на 2021 рік передбачає, що  середній поточний ремонт  проводитиметься в обласному центрі  на 23-х вулицях. На яких саме, можна подивитися на сайті міської ради.