Новини

На Чернігівщині терміново вводять у дію графік відключень світла «три через шість»

Із 17 години 6 грудня Чернігівщина знову повертається до графіка відключень електрики «три через шість». Тобто три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують.  Відповідно всі споживачі сформовані в три групи.

Про це повідомляє АТ «Чернігівобленерго» на сторінці у ФБ.

Читайте також: Відключення світла: на Чернігівщині залишається актуальним графік «4 через 4»

«Ліміти споживання електроенергії, доведені АТ «Чернігівобленерго», не дозволяють зараз дотриматися графіка відключень «чотири через чотири», тому із 17 години в дію знову буде введено графік «три через шість»», – зазначають в Чернігівобленерго.

Через пошкодження деяких електростанцій та частини електромереж в України знизилось виробництво електроенергії, тому для збереження балансу в енергосистемі в усіх регіонах країни було тимчасово застосовано додаткові відключення споживачів. В НЕК «Укренерго» повідомили, що на відновлення обсягів виробництва електроенергії до рівня, який був до ракетної атаки 5 грудня, потрібно ще принаймні декілька діб.

Перелік адрес, які входять до трьох груп відключень електроенергії, актуальних за умов застосування графіка «три через шість», знаходиться за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/…/Grafik_obmezhen.pdf